|
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 19:36 |
| | |
|
dr_dem og hvordan tørrer man dem så ?
| |
| Accepteret svar Fra : bluesky | Modtaget 110 point Dato : 01-09-07 19:42 |
|
Hejsa
Vi havde samme "problem" sidste år og vi tog de helt friske chilli og vaskede dem i koldt vand og anbragte dem løst på et stykke bagepapir. Derefter ca. 1,5 time i ovnen ved 120-30 grader til de var helt tørre. Efter endt tørring lå de til afkøling og vi har gennem vinter og helt frem til den dag idag fremragende "krudt-ugler" til madlavningen. De står blot i en dekorativ kurv på køkkenbordet.
Vi prøvede også at komme nogle friske i olie, men de blev dårlige efter et par måneder.
Velbekommen
Bluesky
| |
| Kommentar Fra : IPM |
Dato : 01-09-07 19:43 |
|
Hej
Jeg fryser den ned i en plast bøtte,tager det antal op jeg skal bruge og hakker den medens de er frosne så er det dejligt nemt at snitte.
IPM
| |
| Kommentar Fra : ram10 |
Dato : 01-09-07 19:49 |
|
dr_dem
Hvor meget har du drukket??
/ram10
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 19:53 |
|
RAM2
Citat Hvor meget har du drukket?? |
Ikke nok
dr.dem
Ps. man skal drikke 3 liter om dagen jeg er kun oppe på 2½ liter
| |
| Kommentar Fra : ram10 |
Dato : 01-09-07 20:05 |
|
Kan du så komme i sving!!
/ram10
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 20:09 |
|
Og det handler om chilli her
dr.dem
| |
| Kommentar Fra : ram10 |
Dato : 01-09-07 20:20 |
|
Ja, det er jag godt klar over, men chilli og væskebalance går faktiskt hånd i hånd!!
/ram10
ps. sidste idlæg fra mig i dennne tråd
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 20:24 |
|
Ja, det er jag godt klar over, men chilli og væskebalance går faktiskt hånd i hånd!!
Ja men det er godt for kroppen både chilli og væske og hvis chillien brænder er en smøg, eller grønsager gode til at tage de værste af med
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 20:25 |
| | |
|
Tak for svaret bluesky.Lige hvad jeg skulle bruge
| |
| Kommentar Fra : dr_dem |
Dato : 01-09-07 20:41 |
| | |
| Kommentar Fra : pømske |
Dato : 01-09-07 20:44 |
|
Chilli i et blender og steger med et lille løg bagefter i lidt oliven olie .Put det hele i en sylte pot.
Så har du hele vinter Chilli og nemt at tage med en the ske, mellem biksemad eller madretter.
pømske
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|