|
| Raadvad gryde til grøntsager Fra : BentHadsund | Vist : 1765 gange 200 point Dato : 29-08-07 00:01 |
|
Jeg har fået en sådan gryde, men hvordan gør man, jeg mangler også en "brugsanvisning" på hvilke råvarer der er egnet, og hvad er kogetiderne på de forskellige råvarer ?
M.v.h.
Bent
| |
|
vi har brugt en hackmann i årevis. vi bruger ca. samme kogetid. indstil først uret, når vandet koger.
det eneste, som du skal være meget opmærksom på, er mængden af vand i selve kogekarret. ikke for lidt!
jeg har prøvet tørkogning.
ikke populært, kan jeg hilse å sige.
men prøv ellers at kigge google efter om damkogning af grøntsageer.
| |
|
vi taler ikke om en trykkoger, vel?
| |
|
Det er ingen trykkoger, opbygningen er to gryder hvor den ene er en anelse mindre end den anden, den inderste er med mange huller (som en si), jeg har prøvet at søge på kogetider, jeg fik dog ikke noget brugbart resultat ud af det, jeg kunne derfor godt bruge et link, hvis nogen har et sådan. Vil godt spare udgiften til køb af en kogebog, derfor forsøger jeg her.
M.v.h.
Bent
| |
| Accepteret svar Fra : Cirkelinedk | Modtaget 200 point Dato : 29-08-07 12:21 |
| | |
|
efter beskrivelsen, så svarer den til vores (ikke raadvad).
gamle alm. str.kartofler 19-20 min. gulerødder lægges i de sidste 10 min. blomkål i større buketter ca. 8 min (al dente).
det er altsammen ca. tider, men prøv selv. det er jo også en smagssag hvor bløde, man kan lide sine grøntsager.
| |
| Godkendelse af svar Fra : BentHadsund |
Dato : 06-09-07 15:49 |
|
Tak for svaret Cirkelinedk.
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|