/ Forside/ Interesser / Hus og have / Hus og have / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Hus og have
#NavnPoint
Nordsted1 30351
3773 24011
pbp_et 20871
dova 19847
ans 15297
stig54 12614
vagnr 12599
transor 11828
katekismus 10999
10  trimare46 9702
Gode grilltips
Franksp har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Franksp
Vist : 551 gange

Dato : 29-05-03 06:39

Trækul giver bedre smag, men briketterne brænder længere. Vil du have begge egenskaber, kan du evt. blande de to slags brændsel.
Trækul af bøg og birk giver ekstra god smag til kødet.
Drys evt. lidt tørrede krydderurter direkte i gløderne. Timian, rosmarin, fennikel eller salvie giver en dejlig aroma til kødet.
Hele tørrede enebær giver grillet fisk en pragtfuld smag.

Vil du undgå, at kødet hænger fast i dine grillspyd, skal spyddene behandles. Træspyd kan lægges i vand i en god halv time før de skal bruges, mens metalspyd skal smøres med olie.

Når du har lagt kødet på grillen, skal du ikke vende det de første par minutter, hvis du vil bevare saften i kødet. Brug en palet eller en griltang til at vende kødet med. Stikker du med en gaffel, løber saften ud af kødet.

Skulle du glemme at gøre grillristen ren, kan du bare lægge den på græsplænen natten over. Fugten fra græsset løsner snavset, som så let kan tørres eller børstes af næste morgen.

God sommer

 
 
Bedømmelse

Fra : jysch


Dato : 29-05-03 10:26



Bedømmelse

Fra : ram2


Dato : 29-05-03 09:42



Bedømmelse

Fra : buch78


Dato : 29-05-03 09:00



Bedømmelse

Fra : arly


Dato : 29-05-03 09:31



Bedømmelse

Fra : Ishoey


Dato : 29-05-03 06:47



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408857
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste