/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Jomfruhummer
fjordglimt har modtaget
-10
point for dette tip
Fra :
fjordglimt
Vist : 540 gange
Dato :
12-04-03 14:29
jeg fik et godt tip på jomfuhummer, når du har kogt dem skal du lade være med at knække dem men istedet tage en saks og klippe dem op på ryggen og så lægge dem ind i ovnen med lidt olie og så lad dem stege lidt til de er godt sprøde så er skallen nem at tage af og så på ristet på brød det er bare lækkert.
Bedømmelse
Fra :
Melander
Dato :
12-04-03 14:44
Bedømmelse
Fra :
jkrjk2
Dato :
12-04-03 14:45
Bedømmelse
Fra :
bantam
Dato :
12-04-03 14:47
Bedømmelse
Fra :
solgaard
Dato :
12-04-03 16:19
Bedømmelse
Fra :
viskinge
Dato :
12-04-03 17:55
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.