jamen jeg kan jo ikke lade være.
Glaserede rødbedestave, var ikke min opfindelse, men sammensætningen er :
Andebryst m. glaserede rødbede/gulerødder, og stegte kartofler og gourmetbønner.
Andebryst 2 personer.
1 stk. andebryst eller 2, alt efter størrelse og appetit.
1 portion kartofler ( afpasses efter appetit)
1 håndfuld gourmetbønner
3 rå rødbeder
3 gulerødder
1 tsk. farin
1spiskeske balsamico eddike
2 spiseske vand
Salt og peber
Olivenolie
Kartoflerne koges 10 min og står i vandet 5 min.
Rødbeder og gulerødder skrælles og skæres i tynde stave.
Andebryst ridses og saltes, sættes i ovn v. 200 grader i ca. 30 min. alt efter størrelse. Kødtermometer anbefales.
Rødbedestave og gulerodsstave, ristes ved høj varme i lidt olivenolie- vendes og må ikke brune. Derefter tilsættes balsamicoeddike, salt, vand og farin.
Koger under låg i ca. 10 min. Der slukkes og det står indtil retten serveres.
Gourmetbønnerne skæres ½ over.
Kartoflerne deles i ½ eller ¼ .
Når Andebrystet er færdig, sættes det til hvile.
Imens ristes kartoflerne med salt og lidt af andefedtet- bønnerne ristes med i nogle minutter.
Andebrystet skæres i skiver og serveres med tilbehøret.