Lidt nyt til opskrifterne- 

 Smagte dejligt og der var en bid tilbage til frokost på arbejdet.
Kartoffeltærte med tomat og forårsløg.
Ca. 8 – 10 mellemstore kartofler (gerne nye kartofler)
3 forårsløg
3 tomater
2 gulerødder
Fetaost (1/3 af apertina)
3 æg
1½ dl. Cremefraiche + 1 dl. Fløde eller 2 dl. Cremefraiche
Reven ost til at drysse ovenpå ( et tyndt lag, så det dækker tærten)
Salt og peber, samt lidt oregano
Færdig købt tærtedej.
1.   Tærtedejen lægges i et smurt fad og forbager, evt. med noget tungt ovenpå, så den ikke bobler op. (eks. brug bagepapiret fra dejen til at lægge imellem) ca. 10 min ved 200 grader- tag papir og tyndgen af og bag yderligere 5 min.
2.   Kartoflerne skrubbes og koger 5 min og står 5 min.
3.   Gulerødderne skives/snittes i tynde skiver
4.   Forårsløg snittes i tynde skiver
5.   Osten rives(hvis den ikke er købt færdig reven)
6.   Kartoflerne skæres i skiver
7.   Tomaterne i tynde både
8.   Ægblandingen, piskes (æg,cremefraiche, fløde, hak. Oregano, salt og peber)
9.   Kartoflerne fordeles i bunden af tærten, dernæst gulerødder og forårsløg.
10.   Ægblandingen fordeles over.
11.   Tomaterne fordeles, sammen med feta i tern.
12.   Den revneost fordeles ovenpå.
13.   Bager ca. 30 til 35 min ved 200 grader eller til den er fast og gylden.
Serveres sammen med en frisk salat eller tomatsalat