hej- jeg lavede ged i den i mit spørgsmål omkring ramsløg- og der var ikke meget gang i den alligevel, - så det blev annuleret. For at gøre en lang historie kort- så var dette opskriften til sidst i mit spørgsmål : 
Bagt laks på bund af forårsløg og rød peber. 
Med ris, urte, svampe blanding. 
Inspiration fra politiken søndag den 1. maj 2011. Ændret i forhold til egen smag og køleskabets indhold. 
Indkøb:2 personer 
2 laksefileter 
½ bakke svampe 
2 røde snack peber 
1 bundt forårsløg 
Ramsløg(ca. 14 blade) 
½ courgette eller en babycorgette. 
1½ dl. Basmati ris 
Tortillapandekager 
Olivenolie 
1 øko. Citron 
Salt og peber, og en lille smule chilisauce. 
Tilbehør- tortillapandekager, som deles i 2, foldes til en trekant og ristes på en pande eller i ovn. 
Risen sættes over og koger efter anvisning 
Laksen forberedes i et ovnfast fad. Fadet smørres med olivenolie. Laksestykkerne gnides reven skal af citron, lidt olie, salt og peber. 
Rød peber og forårsløg, skæres i 1 cm tykke skiver, som lægges omkring laksen. 
Fadet stilles til side. 
Svampene skæres i tern, courgette i tern, som ristes på en pande, til slut vendes hakket ramsløg i blandingen. Panden stilles til side. 
Laksen bages i ovn ca. 12 min på 200 grader og der afsluttes med grill i ca. 2 min. 
Når laksen griller blandes ris med svampe,courgette blandingen. Serveres i fad for sig. 
og i aften står den på pasta med bacon og courgetter i tern, med salat toppet med tomat og ramsløg vendt i olie og eddike.