/
Forside
/
Interesser
/
Helbred
/
Slankekure
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#
Navn
Point
1
henningbo..
2235
2
ans
1415
3
vaxen
1300
4
dova
889
5
miritdk
860
6
disken
790
7
Mordex
720
8
Nordsted1
649
9
Jernladyen
626
10
briani
560
Fedtfattig velsmagende sovs
Thyregod8 har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
Thyregod8
Vist : 2057 gange
Dato :
24-01-11 13:04
En sovs der ikke feder:
I stedet for fedt bruges gastrik. Gastrik fremstilles ved at smelte 100 g sukker, dertil kommes 1,25 dl bassilikoeddike. Blandingen koges lidt og afkøles. Blandingen skal være lidt tykflydende og Kommes på en flaske efter afkølingen. Det gemmes og det har lang holdbarhed ved stuetemp.
Sovsen laves med boullon eller afkog u. fedt. der tilføres så 2-3 spk gastrik og jævnes med meizena eller sovsejævner. Gastrik giver en dejlig afrunding af smagen som fedt normalt giver.
Bedømmelse
Fra :
smuller54
Dato :
24-01-11 18:25
det har jeg aldrig hørt om før- det må afprøves.
Bedømmelse
Fra :
Annela
Dato :
24-01-11 18:27
Bedømmelse
Fra :
bentjuul
Dato :
24-01-11 19:18
Bedømmelse
Fra :
pepsimax
Dato :
24-01-11 19:46
Udemærket tip
mvh
pepsimax
Bedømmelse
Fra :
rotw
Dato :
24-01-11 17:15
kan ikke anbefales til diabetiker
Kommentar
Fra :
Thyregod8
Dato :
24-01-11 17:20
Det betyder ikke noget med den smule sukker der er i 2 - 3 spsk for en diabetiker. Der skal jo kun 3 spsk i.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Helbred
Slankekure
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409070
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.