/
Forside
/
Interesser
/
Hus og have
/
Andet hus og have
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Andet hus og have
#
Navn
Point
1
Nordsted1
9302
2
katekismus
8099
3
pbp_et
7786
4
transor
5520
5
ans
5488
6
3773
4157
7
o.v.n.
3825
8
rotw
3528
9
piaskov
3383
10
Stouenberg
3232
optænding af ovn
CCjunior har modtaget
20
point for dette tip
Fra :
CCjunior
Vist : 999 gange
Dato :
04-10-06 23:12
Et tip til optænding i brændeovn/fyr
asken fra dagen før, blandes med lampeolie eller tændvæske i et syltetøjsglas indtil det har den " rigtigte " konsistens. en teske fuld lagt ind i bunden virker som en hver anden tænd briket, men koster 1/10.
Når jeg skal ha lavet en ny portion smider jeg altid et par aviser ind dagen før, det gir en mere ren aske.
Junior
Bedømmelse
Fra :
bentjuul
Dato :
04-10-06 23:44
Bedømmelse
Fra :
AG112
Dato :
04-10-06 23:56
DET LYDER SOM ET GODT TIP, OG ER ALTID VED HÅNDEN.
JEG VIL GIVE DET VIDERE, TIL DEM DER HAR BRÆNDEOVN.
DE BLIVER HELT SIKKERT GLADE FOR DET.
Bedømmelse
Fra :
Thorendal
Dato :
04-10-06 23:58
Dejligt seriøst tip.
Bedømmelse
Fra :
Bettina78
Dato :
05-10-06 00:05
super godt og besparende tip..
Og ja vil som AG112 give det videre til nogle med brændeovn
Bedømmelse
Fra :
semmer
Dato :
05-10-06 00:33
Et ganske udmærket tip
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Hus og have
Andet hus og have
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177554
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408857
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.