|
 | Kommentar Fra : poten  |
Dato : 29-06-25 14:10 |
| | |
 | Kommentar Fra : ingelein  |
Dato : 29-06-25 15:04 |
|
Nej tak..p…ingenting smager af ingenting.
Ingelein
| |
 | Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 29-06-25 15:29 |
|
Måske er jeg blevet rundforvirret af Google (og AI  ), men en ting jeg har set gang på gang er at kommercielt dyrkede kyllinger, også økologiske, er underlagt EU som har bestemt minimum slagtevægt og levetid, og endda salgsvægt uden indvolde.
Så dog et sted hvor man havde franske landkyllinger på 1,3 kg, men de lander nok ikke ude i butikkerne.
| |
 | Kommentar Fra : ingelein  |
Dato : 29-06-25 17:36 |
|
Jamen….. i gamle dage var kyllinger født omkring påske og hanekyllingerne blev slagtet når de var ca. 2 mdr. gamle.
Ingelein
| |
 | Kommentar Fra : transor  |
Dato : 10-07-25 16:24 |
|
Kyllinger bliver ikke født. De kommer bare ud af ægget.
I de gode gamle dage kastrerede man hanekyllingerne . fedededem op og solgte dem som kapuner-
Det samme kunne gøres med hønekyllingerne. Så blev de solgt som poularder.
På landet var man som ofte simplere og spiste hanekyllinger ne ved påsketid,
Det bedste er den franske maner med kok i vin- sammen med svampe krydderier og grøntsager .
| |
 | Kommentar Fra : transor  |
Dato : 10-07-25 16:29 |
|
For æglæggerracerne sortere man i dag hannerne fra, kort efter d er kommet ud af ægget.
Kyllinger i supermarkedet er fra specielle kødraser , hvor man vistnok er ligeglad med kønnet.
en enkelt race vokser så hurtige i kødet så skellettet dårligt kan bære dem.
de er billige og minder som du skriver i størrelse somgammeldags suppehøns. Det var dem som engang blev kaldt papkyllinger. De smager ofgså mest som pap.
| |
 | Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 10-07-25 17:59 |
|
Citat Kyllinger i supermarkedet er fra specielle kødraser , hvor man vistnok er ligeglad med kønnet.
en enkelt race vokser så hurtige i kødet så skellettet dårligt kan bære dem. |
Turbokyllinger hvor brystkødet fylder voldsomt, de får hurtigt dårlige ben og andre skavanker, men den diskussion er overskygget af jagten på "dyremishandlede" mink hvis eneste problem er buret, de får jo en perfekt kost for pelsens skyld og har deres unger temmelig længe.
Jeg bryder mig egentlig ikke om fjerkræ og køber kun brystkød nu og da til en godt krydret ret
| |
 | Kommentar Fra : Leif7 |
Dato : 11-07-25 12:39 |
|
En kvinde der var vokset op på en bondegård fortalte mig at de gjorde kort proces med hanekyllinger
Smidt ned i en spand og hældt levende ind til grisene ......... gnaske, gnaske.
| |
 | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|