|
|
Prøv lidt olie på kanten af formen
eller
for med bagepapir
er Randis råd.
| |
|
Måske hæver det for længe.
Dejen skal hæve, til den fylder 70 procent af formen.
| |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 08-04-17 10:14 |
|
FORMEN BLIVER SMURT MED SMØR INDEN DEJEN KOMMER I.
MÅSKE BLIVER FORMEN FOR FULD, DEN HÆVER TIL DEN ER OPPE VED KANTEN.
MVH AG112
| |
| Kommentar Fra : Løvinden |
Dato : 13-04-17 15:55 |
|
Jeg lærte engang denne tommelfingerregel vedrørende rugbrødsbagning:
Dejen skal fylde ca. 40 procent af formen, når den lægges i. Nu skal dejen hæve, til den fylder 70 procent af formen. Til sidst, under bagningen, vil brødet fylde formen 100 procent.
Derudover trykker jeg dejen ned i formen med en spartel, for at undgå lufthuller.
| |
| Accepteret svar Fra : katekismus | Modtaget 150 point Dato : 15-04-17 19:25 |
| | |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 15-04-17 20:46 |
|
VI LÆGGER DEJ TIL RUGBRØD IGEN I AFTEN, SÅ MÅ VI SE HVORDAN DET GÅR.
MÅSKE ER DET FORDI, DER HAR VÆRET ET STK STANIOL OVER. NÅR DET BLEV SAT I OVNEN.
VI PRØVER UDEN OG MED DET I HAR ANBEFALET.
| |
| Kommentar Fra : AG112 |
Dato : 18-04-17 07:44 |
|
HEJ IGEN
NU HAR VI SNART PRØVET DET HELE, LIGE MEGET HJÆLPER DET. MEN TAK FOR FORSØGET PÅ AT HJÆLPE.
HAV EN GOD SOLAKINSDAG
MVH AG112
| |
|
Prikker i også dejen inden den sættes i ovnen?
| |
| Godkendelse af svar Fra : AG112 |
Dato : 03-05-17 10:35 |
|
Tak for svaret katekismus.
VI HAR EFTERHÅNDEN PRØVER ALLE MULIGHEDERNE. VI BAGER I EVA TRIO BELAGTE FORME.
SELV OM DET DESVÆRRE IKKE LYKKEDES TAKKER JEG FOR INTERESSEN, TIL JER ALLE.
HAV EN FIN DAG.
MVH AG112
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|